+380 (66) 282-43-31
+380 (67) 707-98-66
Plurima Lab Technologies

Екстракція по Сокслету

Для визначення процентного вмісту жиру використовується метод екстракції по Сокслету. В багатьох продуктах і кормах в якості одного з компонентів є жир. Він підвищує поживність (калорійність). Вміст жиру, зазначений виробником, може значно різнитися від реального. В даному розділі представлені установки для визначення жиру методом екстракції по Сокслету.

 

Установки FS від Plurima Lab Technologies для визначення жиру по Сокслету

 

Установки FS можуть бути на 2, 4 або 6 нагрівальних платформ. В каталозі представлено все необхідне обладнання для аналізу з визначення жиру.

Всі установки та інше обладнання виробляються українською компанією Plurima Lab Technologies. Офіційна гарантія та післягарантійне обслуговування. Більш детальну інформацію по обладнанню для визначення жиру методом екстракції по Сокслету можна отримати у менеджерів компанії.

 

Особливості екстракції по Сокслету

 

Метод екстракції за Сокслетом був винайдений у 1879 році і досі користується популярністю завдяки своїй простоті та низькій вартості обладнання. В основі методу лежить здатність розчинника видобувати жир. Визначення кількості жиру відбувається у два етапи:

- розчинення (екстракція) жиру;

- випаровування розчинника і зважування жиру, що залишився.

Екстракція по Сокслету займає близько 3-12 годин і дає точні результати. Аналіз можливий будь-яких твердих продуктів.

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner