Мінералізатори (дигесторы) для мокрого озолення
Особливості використання дигесторів
При проведенні досліджень якості різноманітних харчових продуктів та кормів, визначення кількості білка є найбільш важливим. Це дослідження відбувається за методом К'єльдаля. Для проведення першого етапу озолення використовують дигестори. Сам процес, який відбувається у мінералізаторах, займає багато часу. За цей період відбувається повне розчинення проби у сірчаній кислоті. Найбільш зручними для подібних аналізів визнані автоматичні установки інфрачервоного або блочного типу KD 10 та KD 10Т.
Обладнання має декілька особливостей:
- високий ступінь розігріву, тому що в ньому передбачено потужний нагрівальний елемент;
- можливість встановлення різних програм для різної сировини;
- можливість підбору оптимальних умов нагріву за рахунок завдання кількох етапів з різним ступенем нагріву та різною її тривалістю.
Мінералізатори оснащені кольоровим рідкокристалічним екраном, який дублюється кнопками. Таким чином, не викликає труднощів в управлінні дигестором. Додатково до дигестора можна придбати скрубер, яким може керувати сам мінералізатор.
Від якості проведення цього етапу залежить точність подальших вимірів. Мінералізатори для мокрого озолення вітчизняного виробництва представлені на нашому сайті. Якість складання та точність досліджень не поступається імпортним аналогам. На обладнання поширюється гарантія.